Kaart

Keuken open van 11u45 tot 13u45 én van 18u tot 20u30,
op vrijdag en zaterdag tot 21u(30).

NIET VAN DE GRILL

Vissteak (gefrituurd) met verse tartaar

Filet Américain préparé 

Stoverij ‘Piedboeuf’’ (winter)

Kaas- of garnaalkroketten

Duo van zalm (ger.zalm & 2 zalmkroketten)

Spaghetti bolognaise normaal / groot

Spaghetti ratatouille

Chef’s salade (kip, ham & kaas)

Surf & Turf (geflamb.scampi & spekjes)

Mer Du Nord (ger.zalm, garnalen & creamcheese)

Bella Italia (tomaat, mozzarella & gerookte ham) (zomer)


VOORGERECHTEN

Boerepastei met uienconfijt

GRILLGERECHTEN

SpareRibs

Halve kip

Grillham

Kiptournedos

Smoefelbrochette

Mixed grill (4 stuks)

Steak Royale (Belgische steak, 1ste keus)

Irish Ribeye (Ierse Angus)

Western steak (Côte à l’os van +/- 1100gr)
per 2 personen, beperkte voorraad, op = op!

Gegrilde zalm

Vispannetje

Scampibrochettes

KINDERGERECHTEN

Spaghetti / Grillham
Kipsatés / Frikandel
ShortRibs / Kindersteak
Kaas- of garnaalkroket(ten)

SMOEFELAARS

IJSCOUPES : SORBETS
KINDERIJSJES